Ondernemend Rheden De Steeg

ORDS is een gesprekspartner van gewicht voor collega verenigingen en de lokale overheid. Ze volgen ontwikkelingen die het ondernemerschap in de gemeente raken. Bovendien is ORDS een ontmoetingsplaats voor haar eigen leden.

https://ords.nl/

Astrum College

Het Astrum College is onderdeel van ROC A12. Het opleidingenaanbod bestaat uit voltijd en deeltijd (mbo)-opleidingen in de richtingen Zorg & Welzijn; Horeca, Recreatie & Toerisme; Handel, Economie & Administratie; Media & ICT en Veiligheid & Sport.

https://www.astrumcollege.nl/

Gemeente Rheden

Rheden is een gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 43.476 inwoners en heeft een oppervlakte van 84,29 km². De gemeente is genoemd naar de plaats Rheden, een van haar kernen, en ligt ten oosten van Arnhem.

https://www.rheden.nl/

Het Rhedens Rozendaal en Dieren eo

Het Rhedens Rozendaal is een kleinschalige school voor eigentijds havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs. Het Rhedens Rozendaal is een school met een breed onderwijsaanbod. 

https://www.hetrhedens.nl/

BIZ Centrum Velp

In het centrum van Velp vind je een scala aan speciaalzaken en bedrijven. Een breed aanbod van artikelen, dienstverlening, fijne horeca en vooral servicegericht. En dat alles in sfeervolle en gezellige setting met voor ieder wat wils.

https://www.veelzijdigvelp.nl/

DELS Dieren

DELS is opgericht op 1 mei 1991 en staat volgens haar statuten voor de behartiging van belangen van ondernemers in haar werkgebied. Een brede doelstelling die veel ruimte laat.

https://dels.nl/

Yuverta MBO Velp

Yuverta mbo Velp kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak en kleinschaligheid. Via een doordachte opbouw van de opleidingen, word de student klaargestoomd voor het werkveld. Denk hierbij aan excursies, projecten en lessen die in elkaar overvloeien en ieder jaar een stukje uitdagender worden.

https://www.yuverta.nl/

AERES VMBO-MBO Velp

 Aeres MBO is onderdeel van Aeres, een krachtige en veelzijdige kennisinstelling waar (interne) samenwerking en (onderwijs)ontwikkeling hoog op de agenda staan. Bij Aeres werken vmbo, mbo, hbo en praktijkcentra al 10 jaar samen aan het leren van (jonge) mensen en hun ontwikkeling en de waarde van een duurzame en gezonde wereld.

https://www.aeresmbo.nl/over-aeres-mbo

OCR Ondernemersclub

De OCR is een vereniging van werkgevers binnen de gemeente Rheden waar de werkgevers in de gemeente Rheden graag lid van willen worden omdat de OCR hen wat te bieden heeft. Naast belangenbehartiging naar de overheid zijn dat bijvoorbeeld netwerkborrels, interessante voordrachten, bedrijfsbezoeken.

https://www.ondernemersclubrheden.nl/

Arentheem College Titus Brandsma

Het Arentheem college is kleinschalig, veilig en ondernemend. De kwaliteit van ons onderwijs is hoog. Bovendien worden leerlingen bij ons stap voor stap wereldwijs. Leerlingen kunnen hier terecht voor de havo, Mavo en de Wereldklas.

https://titusbrandsma-velp.nl/

Hogeschool van Hall Larenstein

Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) is de duurzaamste hogeschool van Nederland met een internationale focus. Als kennisinstituut combineert onze hogeschool onderwijs, verzorgd door gedreven experts, met toegepast onderzoek binnen de verschillende lectoraten.

https://www.hvhl.nl/