Meer of minder kosten maken?

Herken je dit?
De kosten rijzen de pan uit! Met welke kosten moet ik rekening houden wanneer ik een activiteiten ga opstarten? Waar moet ik beginnen? Maar je hebt er te weinig kennis over of je bent eigenlijk liever met je vak bezig! Ga je dit financieel stukje zelf doen? Je hebt al zo weinig tijd, en je kunt er zomaar uren in opgaan! Ik zou bijna vergeten dat ik ook nog een bedrijf moete runnen. Uitbesteden behoort ook tot de mogelijkheden. Wat is wijsheid en wat moet ik er werkelijk van weten?


Wat is het?
Kosten is dat wat je voor iets moet betalen. In een bedrijf zijn dat bedrijfskosten. Bedrijfskosten zijn alle noodzakelijk kosten die gemaakt moeten worden om omzet voor je bedrijf te maken. Welke kosten maak je om middelen te verwerven, activiteiten te realiseren of te werken met partners? Welke kosten als bouwsteen gaat het dan om? In deze zOOOmTalk gaan we enkele van die kosten bespreken.

Na deze zOOOmTalk?
Na afloop van deze zOOOmTalk heb je enkele nieuwe inzichten gekregen bij kosten. Ervaringen van bedrijven en lessons learned. Tips & Tricks en de valkuilen!

Praktische informatie

BMC: kosten
Voor wie: zzp’ers; freelancers; overwegers; starters, doorstarters en onderwijs.
Inloop: vanaf 12.45 uur met een streekversnapering, koffie of thee (kosteloos)
Aanmelden: Via ondernemershuis@veluwezooom.nl
Meer informatie: Henk-Paul Hegeman 026-3633833


Georganiseerd door:

Datum

15 december 2022
Expired!

Tijd

incl. koffie/thee
13:00 - 14:15

Locatie

Ondernemershuis VeluwezOOOm
Gruttotstraat 1 Velp