Social media in en om je bedrijf!

Herken je dit?
Je wilt iets met social media. Eigenlijk al heel lang. Maar je hebt er te weinig kennis over of je bent eigenlijk liever met je vak bezig! Ga je dit marketing stukje zelf doen? Je hebt al zo weinig tijd!

Eigenlijk is het best leuk, maar je kunt er zomaar uren in opgaan! Ik zou bijna vergeten dat ik ook nog een bedrijf moete runnen. Uitbesteden behoort ook tot de mogelijkheden. Wat is wijsheid en wat moet ik er werkelijk van weten? Hoe kan ik ze zo effectief mogelijk inzetten?

Wat is het?
Social media zijn online platforms waar de inhoud door interacte tussen gebruikers tot stand komt. Enkele kenmerken van Social Media zijn: actualiteit, snelheid en korte, bondige communicatie. Veel social media platforms bieden belevingen, nieuws, foto s en video s om met het netwerk te delen. In deze zOOOmTalk gaan we enkele van die platforms nader bekijken. Facebook, LinkedIn, Youtube, Tiktok, Twitter. Veel social media platforms bieden de mogelijkheid aan deelnemers om elkaar vragen te stellen, te discussiëren, beoordelingen achter te laten en tips te delen.

Na deze zOOOmTalk?
Na afloop van deze zOOOmTalk herken je enkele toepassingen bij marketing. Ervaringen van bedrijven en lessons learned. Ook herken je de donkere kant van social media. Tips & Tricks en de valkuilen.

Praktische informatie

BMC: Kanalen
Voor wie: zzp’ers; freelancers; overwegers; starters, doorstarters en onderwijs.
Inloop: vanaf 12.45 uur met een streekversnapering, koffie of thee (kosteloos)
Aanmelden: Via ondernemershuis@veluwezooom.nl
Meer informatie: Henk-Paul Hegeman 026-3633833


Georganiseerd door:

Datum

8 december 2022
Expired!

Tijd

incl. koffie/thee
13:00 - 14:15

Locatie

Ondernemershuis VeluwezOOOm
Gruttotstraat 1 Velp