Een freelancer, zzper of eenmanszaak? Welke past mij?

Herken je dit?
Je wilt niets liever dan met je vak bezig zijn! Aan de slag! Maar ga je dat als werknemer in loondienst doen, als zzp’er of juist als freelancer? Een eenmanszaak behoort ook tot de mogelijkheden. Welke vorm past bij mijn persoonlijke situatie om mijn beroep uit te oefenen?

Wat kunt u verwachten?
In deze workshop, verzorgd door Henk-Paul Hegeman*, is er aandacht voor:

Veel zzp’ers noemen zichzelf freelancer. Maar is dat ook zo? Hoeveel uren mag je werken als zzp’er? Waar moet je aan voldoen? Is het een bewust keuze of gewoon persoonlijke noodzaak? Kan ik in loondienst zijn naast dat ik een zzp’ers ben? Wat is een opdrachtgever en wanneer spreek je over een werkgever? Ervaar je de overstap als een spannende stap? Wat zijn eigenlijk de risico’s? In deze workshop bespreken we de vormen freelancer, zzp’er en de eenmanzaak

Na de zOOOmTalk?
Heb je antwoorden op prangende vragen en tips en/of trick, ken je de verschillen en kun je bepalen welke vorm het meest bij jouw persoonlijke situatie past.

*Henk-Paul Hegeman is sociaal ondernemer en als kwartiermaker helpt hij ondernemers, onderwijs en overheid beter samenwerken en als docent is hij betrokken bij programma’s ondernemerschap om zo het verschil te blijven maken. Daarnaast is hij een coach voor ondernemers, starters, overwegers en doorstarters.

Praktische informatie
Voor wie: Freelancers; zzpers; starters, overwegers; doorstarters en onderwijs.
Aanvang: We starten om 14:00 uur met een streekversnapering, koffie of thee (kosteloos)
Aanmelden: Via ondernemershuis@veluwezooom.nl
Meer informatie: Henk-Paul Hegeman 026-3633833

Georganiseerd door:

Datum

1 december 2022
Expired!

Tijd

incl. koffie/thee
13:00 - 14:15

Locatie

Ondernemershuis VeluwezOOOm
Gruttotstraat 1 Velp