Het broodfonds, iets voor mij?

Herken je dit?
Word je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Ben je ondernemer? Dan is een Broodfonds misschien iets voor jou.

Wat is het precies? Het broodfonds is er voor zzp’ers, zelfstandigen met personeel, directeur-grootaandeelhouders van een BV en vennoten in een VOF. Een Broodfonds is er voor de zelfstandige ondernemer die geen beroep kunnen doen op een wettelijk sociaal vangnet.

Ondernemer zijn brengt veel met zich mee. Je wilt niet zonder inkomen zitten bij ziekte? Dan is het extra belangrijk je goed voor te bereiden. En dat is precies waar dit ervaringsverhaal jou mee helpt!

Een eigen ervaringsverhaal  Deze sessie wordt niet georganiseerd door het Broodfonds zelf. Maar is een verhaal uit eigen ervaring van iemand die bij een Broodfonds aangesloten is.

Na de zOOOmTalk  Aan het einde van de zOOOmtalk heb je een eerste beeld gekregen over een broodfonds. Mocht je van plan zijn om zelf een broodfonds te beginnen of aan te sluiten, is er meer informatie beschikbaar. Uiteraard is er ruimte voor vragen en bieden we je inzicht in wat er nodig is om te beginnen.

Praktische informatie

Voor wie: Klein mkb; zzp’ers; freelancers; overwegers; starters en doorstarters
Ontvangst: Vanaf 15:45 uur met streekversnapering, koffie/thee (kosteloos)
Aanmelden: Via ondernemershuis@veluwezOOOm.nl
Meer informatie: Henk-Paul Hegeman 026-3633833

Georganiseerd door:

Datum

24 november 2022
Expired!

Tijd

incl. koffie/thee
16:00 - 17:15

Locatie

Ondernemershuis VeluwezOOOm
Gruttotstraat 1 Velp